Menu

Bieden bij Fischer’s Auction

Bieden kan vanaf de ‘starting price’. U kunt op 4 manieren bieden tijdens Fischer’s Auction: 

In de zaal

U bent tijdens de veiling welkom in het Fischerhuis om live te bieden. Na inschrijving bij één van onze medewerkers voorafgaand aan de veiling, krijgt u een biednummer om tijdens de veiling een bod uit te kunnen brengen. Bij inschrijving worden uw persoonlijke gegevens en ID genoteerd.

Bij een Live Auction vindt bieden plaats door handopsteking nadat de veilingmeester een lot heeft afgeroepen. Bij een Timed Online-veiling kunt u in de zaal meebieden door met een laptop via de livestream op onze website te bieden.

RSVP voor aanwezigheid in de zaal via info@fischersauction.com

Telefonisch

Bekenden van Simonis & Buunk kunnen gebeld worden tijdens de veiling en meebieden. Een medewerker van Fischer’s Auction kan dan voor u meebieden op de veiling. Aanvragen 24 uur voor de veiling start via het secretariaat: 0318-652888 of info@fischersauction.com.

Schriftelijk

Ook is het mogelijk een schriftelijk bod vooraf uit te brengen via de online catalogus op deze website. Daartoe dient u zich eerst te registreren en vervolgens in te loggen. Wanneer u uw account heeft aangemaakt, kunt u in de catalogus bij het desbetreffende lot een maximum schriftelijke bieding uitbrengen tot één uur voor aanvang van de veiling. De veilingmeester zal namens u bieden en proberen het stuk tegen een zo laag mogelijke prijs met een maximum van het door u aangegeven bedrag te verwerven. Van de door u gedane bieding ontvangt u een bevestigende e-mail, ook kunt u deze in uw account terugvinden onder mijn online schriftelijke biedingen.

Live bidding

Bieden tijdens de veiling kan via de livestream die via deze website te volgen is. U maakt eenvoudig een account aan.

 1. Ga naar de veiling-omgeving van Fischer’s Auction
 2. Als u de website in het Nederlands wilt, klikt u rechtsboven op Dutch voor de Nederlandse versie van de website
 3. Ga naar de pagina Aanmelden
 4. Klik op Account maken
 5. Vul uw gegevens in: voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid door in het vierkantje te klikken zodat er een vinkje verschijnt;
 6. Klik op de rode knop ‘Account maken’
 7. U kunt nu inloggen.
 8. Na de eerste keer inloggen dient u onder de knop ‘Registeren’ (om te bieden) uw adresgegevens in te vullen.
 9. U bent klaar om te bieden.

NB. We adviseren u tijdig een account aan te maken en de registratie te voltooien, zodat u weet hoe het veilingsysteem werkt op de dag van veiling.

Let op: Als u een bieding uitbrengt, moet u direct daarna op het groene vinkje drukken ter bevestiging.

Kunstveiling voor de natuur

t.g.v. GlobeGuards, 3 oktober 2023 om 19:30 uur 

Geen kijkdagen, geen opgeld, deels aftrekbaar als gift voor de inkomstenbelasting

RSVP voor aanwezigheid in de zaal tijdens de live veiling via info@fischersauction.com

Ga naar de veiling

 • De veiling vindt plaats in het Fischerhuis, Notaris Fischerstraat 27 in Ede. Het is mogelijk om aanwezig te zijn bij de veilingen.
 • Via de videostream kunt u live meebieden tijdens de veiling.
 • Het hoogste bod is de hamerprijs.
 • De koopsom wordt gevormd door de hamerprijs, met de ‘starting price’ als minimum.
 • De veiling zal gaan via de bekende opbod-veiling maar zónder opgeld. De veilingmeester hanteert de hamer en slaat een kavel af voor het hoogst geboden bedrag
 • Als u een kavel gewonnen hebt, ontvangt u na de veiling automatisch de factuur via het door u opgegeven e-mailadres.
 • De koopsom gaarne uiterlijk binnen zeven dagen voldoen. Betaling kan per bankoverschrijving (NL05 RABO 0387 0644 00 t.n.v. Simonis & Buunk Collectie BV).

 

Copyright © 2022 - Fischer's Auction is onderdeel van Simonis en Buunk Collectie BV | Disclaimer | Algemene veilingvoorwaarden